INGOLFS
MUSIK
VIDUNDERLIG MAD
INSTAGRAM
FOTOS
GÆSTGIVEREN
KONTAKT
NYHEDER
ZITTANS.DK
 
Vi åbner

man og Tirs: 10-22
ons til lør: 10-24
søndag: 10-21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
Lørdag
14. april
kl. 21
Grandmaster Dee Pee & Soul Investors
på Ingolfs
 
Den danske Hip Hop pioner Grandmaster Dee Pee cementerede sin status som en legendarisk Old School Hip hop sværvægter i DK, ved at fejre sit 35 års Hip Hop jubilæum som blev afholdt  d 18/11 i Amager Bio sidste år 2017 hvor en masse prominente nye og gamle Hip Hop artister rokkede scenen, bla legendariske Rockers By Choice som GMDP er en del af.
Efter en lille pause er Grandmaster Dee Pee og hans forrygende Groovy Funky band Soul Investors, atter tilbage på Amagers hyggeligste scene Ingolfs. Med en charmerende og autentisk live optræden, hvor Old School Hip Hoppen bliver hyldet, og et musikalsk lydspor stærkt inspireret af den  Amerikanske 70er Soul/Funk/Disco musik, Earth Wind & Fire møder Grandmaster Flash. Det musikalske live show er krydret med GMDPs små anekdoter og fortællinger fra sin over 35 årige karriere som Dansk Hip hop Pioner, bakket op af bandet Soul Investors, som bla tæller hans musikalske partner og kapelmester, en af DK`s bedste bassister Klaus Nielsen, Grandmaster Dee Pee & Soul Investors formår i den grad at sparke festen i gang, med deres positive livsbekræftende Funky Disco Rap,  så tag dine Boogie sko på, træd ind i dette unikke Groove Univers og sig Hooooooaaaaaa....PS: GMSP & S.I har Danmarks premiere på 2 nye numre og gæster på scenen....
Entré 100 kr.
   
   
 
   
   
Lørdag
21. april
kl. 21  
L.T. VALENTIN
 
L. T. Valentin, som er kunstnernavnet Lasse Tarp går under, udsendte i forsommeren EPen ”Tilstande i Øst og Vest”, som placerede ham på landkortet som solo-artist.

Lasse Tarp, oprindeligt fra Esbjerg, og nu bosat på Vesterbro har gennem de sidste 10 år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark i konstellationer som The Youth, Gustav Foss, The PowPow og mange, mange flere.

Se de forskellige platforme her:

Facebook
Youtube
Spotify
AppleMusic
Instagram

gratis entre

   
 
   
   
fredag 4. Maj 2018 kl. 21 Aureola live på Ingolfs
 
Aureola er ærlig, velskreven og poetisk popmusik med referencer i kærlighed, hjertesorg og de helt nøgne følelser.
Bag Aureola står københavnske Josefine Alstrup-Mathiesen, som både skriver, producerer og synger sin poetiske r&b, der med himmelråbende korklange og underjordiske hjerteslag fortæller om at elske og være til, og den svære kunst at gøre det på samme tid. Med personlige tekster båret af hendes stærke vokal, inviteres man ind i historier fortalt med glimt i øjet. Hendes unikke lyd er en blanding af det amerikanske storladne og det skandinaviske jordnære.
 
Aureolas første single-udspil “Love Me Any Way You Like” er just udkommet: Youtube
 
Mød Aureola (lead vokaler), keys, guitar, bas, backup-sanger og elektronisk beatafvikling.
 

Links til musik
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Så ses vi på Ingolfs Kaffebar,
Ingolfs Alle 3, 2300 khb. S. tlf. 3259 9596
 
 
 
 
 
 
 

Vi har lavet en fed POP BAG BAREN CD med fjorten fantastiske solister. Mød nogle af dem til fem fede dobbelte Pop Bag Baren-koncerter på Ingolfs Kaffebar

tjek www.popbagbaren.dk

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingolfs Kaffebar - Ingolfs Allé 3 - Tel. 3259 9596