INGOLFS
MUSIK
VIDUNDERLIG MAD
INSTAGRAM
FOTOS
GÆSTGIVEREN
KONTAKT
NYHEDER
ZITTANS.DK
 
Vi åbner

man og Tirs: 10-22
ons til lør: 10-24
søndag: 10-21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag D. 8. Februar Kl. 17.30 
I Det Var Zittans
Kan Du Møde De Tre Forfattere;
 
 
Tine Høeg, Thomas Korsgaard Og Sarah Engell
 
Alle tre forfattere har bidraget til novelleantologien 'Skam', og de vil læse højt fra deres noveller og hvem ved - måske også fra nogle af deres andre værker.
 
Kom og skam dig med os! 
 
Om 'Skam': 
Nyhedsbilledet er fyldt med historier om unge, som oplever deres krop som skamfuld og derfor ikke møder op til svømning og idræt, ligesom deres uformåen i forhold til præstations- og forventningspres fra forældre, skole, kærester, venner ofte forbindes med skam.
Men følelsen er lige så udbredt blandt voksne, når vores liv ikke formår at leve op til idealerne. Novellerne giver tilsammen alvorlige, humoristiske, pinlige og overraskende bud på skammens mange ansigter.
 
Om forfatterne:
Tine Høeg romandebuterede i 2017 med 'Nye rejsende', som hun fik BogForums debutantpris for. Tidligere har hun udgivet chapbogen 'Hej Sol Fuck Love' på norske AFV Press. 
 
Thomas Korsgaard debuterede også i 2017 med romanen 'Hvis der skulle komme et menneske forbi'. Roman nummer to udkommer i foråret 2018, og den er vi mange, der glæder os til! 
 
Sarah Engell skriver ungdomsbøger. '21 måder at dø på' er blevet kaldt årtiets bedste ungdomsroman. Hendes seneste udgivelse er romanen 'Valget' fra 2017. 
 

Arrangementet er arrangeret af Det var ZittansAmar:litt og Bibliotekshuset, og det er støttet af
Amager Øst Lokaludvalg.

 
Vi ses i din lokale boghandel – vi glæder os!
 
 
 
 
 
 
 
 
Så ses vi på Ingolfs Kaffebar,
Ingolfs Alle 3, 2300 khb. S. tlf. 3259 9596
 
 
 
 
 
 
 

Vi har lavet en fed POP BAG BAREN CD med fjorten fantastiske solister. Mød nogle af dem til fem fede dobbelte Pop Bag Baren-koncerter på Ingolfs Kaffebar

tjek www.popbagbaren.dk

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingolfs Kaffebar - Ingolfs Allé 3 - Tel. 3259 9596